fbpx
Nogomet za otroke od 4. do 7. leta oz. “Nogometne urice” je program, namenjen najmlajšim navdušencem in navdušenkam nad to najbolj priljubljeno športno panogo na svetu.
Učitelj ŠD Olimp
Starost 4-7 let
Velikost do 15 otrok
Trajanje 60 min
Kategorija Nogomet
od 24€ /mesec

NOGOMETNE URICE

Nogomet za otroke od 4. do 7. leta oz. “Nogometne urice” je program, namenjen najmlajšim navdušencem in navdušenkam nad to najbolj priljubljeno športno panogo na svetu. Skozi igro se bodo otroci spoznavali z osnovami nogometne tehnike, razvijali motorične sposobnosti in se naučili sodelovanja, ki je pri ekipnih športih v ospredju.

Potrudili se bomo, da bodo najmanj dvakrat letno vadeči odigrali prijateljsko tekmo in da bi k nam na obisk prišel kateri od znanih nogometašev. Na koncu leta pa bo sledila prava nogometna tekma med starši in otroki.

Nogometni treningi bodo vodeni strokovno, pod okriljem licenciranega nogometnega trenerja, ki bo na otrokom  primeren način poskrbel, da se bodo na igrišču vselej zabavali in igrali in veliko naučili.

Program je primeren za otroke od 4 do 7 let starosti.

Z nogometnimi uricami pričnemo v zadnjem tednu septembra! * Prvi obisk je brezplačen!

Vadbena sezona se zaključi 20.5.2020

  V primeru primernih temperatur in lepega vremena, bomo vadbe izvajali tudi zunaj telovadnice!

 

Domžale (Srednja šola Domžale – galerija) – sreda od 17:00 do 18:00.
Črnuče (Športni park Ludus) – torek od 17:00 do 18:00 ( 4-5let)
– torek od 18:00 – 19:00 (5-7let)

Vadbe v času šolskih počitnic in dneva prostih dni ne potekajo.

Vadnina za celotno sezono znaša 240€ in že vključuje znesek letne članarine.
-v primeru vpisa za pol sezone vadnina znaša 120€
– članarina znaša 30€
sezona traja od 1.10.2019 do 20.5.2020.

Po dogovoru je možno obročno plačilo vadnine (do 8 obrokov).
* Prvi obisk je brezplačen


POPUSTI:
– 10% drugi otrok iz družine
– 20% na drugi izbrani program ŠD Olimp
-15% za starše študente (potrebna predložitev potrdila o vpisu in rojstnega lista)!

*Popusti se ne seštevajo!

OPREMA:
– kratke hlače/trenirka, majica s kratkimi rokavi, čisti ter nedrseči copati.
– otrok naj ima s seboj tudi podpisano stekleničko z vodo.

– PRISOTNOST STARŠEV
Prizadevamo se, da otroci na vadbeni uri vadijo samostojno, seveda pod nadzorom budnih oči naših animatorjev. Prisotnost staršev zaradi slabše pozornosti otrok ni zaželena. Seveda jo dovolimo na uvodnih urah, ko se otroci še spoznavajo z animatorji in so-vadečimi. Da pa bi tudi starši videli kaj na uricah počnemo, bomo za vas med letom organizirali spoznavni dan ter zaključno prireditev. V kolikor bo “firbec” premočen, lahko k nam pokukate na skrivaj skozi okno.

– Vsak član društva mora pred začetkom vadbe izpolniti pristopno izjavo in jo izročiti animatorju ali jo poslati na naš naslov.

– Pristopna izjava velja kot prijavnica za celotno sezono (razen, če na njej ni navedeno drugače). Z njenim podpisom se starš zavezuje poravnati vse obveznosti (članarina, vadnina), ki z naslova prijave nastanejo. V primeru daljše odsotnosti zaradi zdravstvenih razlogov (več kot 4 zaporedne vadbe), je izjemoma možno zmanjšanje plačila vadnine za ta čas. V primeru enkratne odsotnosti, pa se ob predhodnem dogovoru izostala ura lahko nadomešča na drugi lokaciji ali terminu.