Tudi v tej sezoni za vašega otroka pripravljamo dva super programa: NOGOMETNI VRTEC in TELOVADBO!

Oba programa sta namenjena našim in vašim najmlajšim, ki si želijo osvojiti osnove nogometa, iger z loparji, splošne motorike in se pri tem neizmerno zabavati. Otroci bodo med vadbami spoznali nove prijatelje, saj je osnovna funkcija športa združevanje in zabava! V primeru lepega vremena in primernih temperatur pa bodo vadbe potekale tudi zunaj dvorane!

TELOVADBA oz. “Olimpkove gibalne urice” so namenjene vsem otrokom, ki si želijo gibanja in bi radi spoznali osnove vseh iger z žogo, iger z loparji, razvijali svoje motorične sposobnosti in se skozi elementarne igre zabavali in spoznavali z drugimi otroki. Vsaka ura je zelo razgibana in prilagojena otrokom, ki vadbo obiskujejo. Začnemo z ogrevanjem, sledijo različne športno gibalne igre, končamo pa z igrami za sproščanje in umiritev. Vadba je primerna za otroke v starosti od 3 do 6 let.

NOGOMETNI VRTEC je program, namenjen najmlajšim navdušencem in navdušenkam nad to najbolj priljubljeno športno panogo na svetu. Skozi igro se bodo otroci spoznavali z osnovami nogometne tehnike, razvijali motorične sposobnosti in se naučili sodelovanja, ki je pri ekipnih športih v ospredju. Najmanj dvakrat letno bodo vadeči odigrali prijateljsko tekmo, na obisk bo prišel znan nogometaš, na koncu leta pa bo sledila prava nogometna tekma med starši in otroki. Nogometni treningi bodo vodeni strokovno, pod okriljem licenciranega nogometnega trenerja, ki bo na otrokom  primeren način poskrbel, da se bodo na igrišču vselej zabavali in igrali. Vadba je primerna za otroke od 4 do 6 let.TERMIN: Ponedeljek (nogomet) in sreda (telovadba) od 17:00 do 18:00
KJE: Športni park LUDUS Črnuče
CENA: 240€ (možnost plačila na 2 obroka)
Vadbe potekajo od 1.10.2017 do 30.4.2018.

Kontakt: 040 532 559 (Matic) ali info@sd-olimp.siDAN ODPRTIH VRAT:
Vse starše skupaj z otroki vabimo, da se nam pridružijo na dnevu odprtih vrat, kjer se bomo spoznali, zabavali in predstavili naše programe. Dan odprtih vrat bo potekal v Športnem parku LUDUS Črnuče, v SOBOTO 23. 9. 2017 ob 10:00 uri!

VABLJENI!

 

Vabilo k vpisu