Je vaš otrok nogometni navdušenec?  Je žoga njegova najboljša »prijateljica«? Uživa v športnih aktivnostih in bi rad postal nogometaš oz. nogometašica, pa se vam treniranje v klubu zaenkrat zdi še prevelik zalogaj?

Nogomet za predšolske otrokeV Športnem društvu Olimp za vas organiziramo nogomet za predšolske otroke (4 do 6 let). Skozi  različne gibalne igre bodo otroci enkrat tedensko postopno usvajali nogometne prvine. Pri vadbi jih bo vsakokrat spremljal tudi licenciran nogometni trener, ki bo otrokom še bolj približal nogomet, predstavil osnovna pravila in jim skozi igro na izviren način in strokovno predstavil vaje,  ki  bodo otrokom pomagale pri izvedbi osnovnih in kasneje tudi zahtevnejših tehničnih in taktičnih prvin. Tudi igre nogometa seveda ne bo manjkalo. Večji poudarek bo predvsem na igri 1 na 1, 2 na 2 in 3 na 3, saj le tako lahko zagotavljamo čim večji stik posameznega otroka z žogo, ki pripomore k večjemu občutku za žogo in daje otroku več priložnosti za napredek.

Vadbe nogometa potekajo vsak ponedeljek od 17:00 do 18:00 ure v dvorani Športnega parka Ludus v Črnučah, ki  nudi odlično športno okolje. Tako bomo v primeru lepega vremena in ugodnih temperatur vadili tudi na zunanjih površinah.

CENA letne vadnine znaša 240€ (možno plačilo v dveh obrokih). Programi se izvajajo od začetka oktobra do konca aprila 2018. Pred prvim prihodom nas o tem prosim obvestite na e-mail ali preko telefona.

KONTAKT: info@sd-olimp.si
TEL. ŠT.: 040 532 559

 Pridružite se nam!

Nogomet za predšolske otroke