Poletne počitnice se približujejo koncu, mi pa se že s polno paro pripravljamo na  novo sezono OLIMPOVIH vadb za otroke v Črnučah in Domžalah! Več podrobnosti si lahko preberete v spodnji objavi.

NOGOMET

Pri vadbi nogometa, ki mu olimpki pravimo nogometne urice, otroci preko igre vzpostavljajo stik z žogo in se učijo veščin, ki jim bodo pri kasnejši igri nogometa prišle še kako prav. Velik poudarek dajemo na razvoj koordinacije, splošnih motoričnih sposobnosti in stremimo k temu, da se otroci na nogometu predvsem zabavajo in tako usvajajo nogometne osnove. Seveda pa na urah ne bo manjkalo tudi nogometne igre in ciljanja na gol.

  • Vadbe nogometa potekajo vsak ponedeljek (razen v času šolskih počitnic) v Športnem parku Ludus Črnuče, od 18:00 do 19:00 ure in
  • NOVO – Od letos tudi v BODIFIT centru v Domžalah, ob četrtkih od 17:30 do 18:30 ure. Vadbe se začenjajo s 1.10. in trajajo do 6.5.2019.
  • Vadbe so namenjene otrokom od 4 do 7 let.
  • Cena programa znaša 240€. Plačilo je možno v dveh obrokih oz. po dogovoru.

TELOVADBA

Poleg nogometa pa v letošnjem letu vašim otrokom že drugo leto zapored pripravljamo tudi program telovadbe, na kateri se bodo otroci lahko spoznavali z osnovami različnih športnih panog. V večih sklopih bomo skozi igro pobiže spoznali igre z žogo, igre z loparji, osnove gimnastike, atletike, plesa ter tako na prijeten in zabavan način spodbujali otrokov gibalni in socialni razvoj.

  • Olimpova telovadba poteka vsako sredo (razen v času šolskih počitnic) v Športnem parku Ludus Črnuče, od 17:30 do 18:30 ure. Vadbe se začenjajo s 3.10. in trajajo do 8.5.2019.
  • NOVO – Olimpova telovadba tudi v DOMŽALAH (BODIFIT center)
    –  torek in četrtek od 17:30 do 18:30 ure.
  • Vadbe so namenjene otrokom od 3 do 6 let.
  • Cena programa znaša 240€. Plačilo je možno v dveh obrokih oz. po dogovoru.

ŠD OLIMP - telovadba
Si želite zaogotoviti mesto na kateri izmed vadb in prijaviti otroka?
Za prijavo in morebitne dodatne informacije nam pišite na info@sd-olimp.si ali pokličite na številko 040 532 559.

VESELIMO SE PREŽIVETIH UR Z VAŠIMI OTROKI!

– ŠPORTNO DRUŠTVO OLIMP –